Persoonlijke ondersteuning

Supervisie

Het aanscherpen van je professionele zelf. We bespreken casuïstiek, reflecteren op wat het werk met klanten bij jou oproept en onderzoeken je blinde vlekken. Je wordt beter in je vak. Geschikt voor mensen die met mensen werken: coaches, therapeuten, mensen uit de zorg of het onderwijs.

De kosten voor supervisie zijn afhankelijk van werksetting en werksoort en worden meestal betaald door de werkgever.

  • Losse sessies eenmalig of kort traject bij een concrete aanleiding

 

  • Supervisiepakket (individueel of als duo) professionele ontwikkeling of voor een registratie

Coaching

persoonlijke ondersteuning

Heb je behoefte aan persoonlijke ondersteuning? Geschikt wanneer je wilt sparren over je werk, over nieuwe stappen in je loopbaan of de balans tussen werk en persoonlijk leven.

Voor particulieren of in opdracht van de werkgever.

  • Losse sessies: voor particulieren € 150,- voor 1,5 uur. Voor meer informatie of voor het zakelijk tarief neem contact op

 

Intervisiegroepen

Uitwisselen met collega’s helpt om jouw deskundigheid aan te scherpen en te ‘ijken’ waar jij als professional staat ten opzichte van anderen. Mijn begeleiding waarborgt het professionele karakter en voegt verdieping toe aan het uitwisselingsproces. Naast het werken in de groep is er ook altijd persoonlijke ondersteuning mogelijk. Een goede manier om jezelf verder te ontwikkelen. Team-intervisie in company of (eenmalige) begeleiding van bestaande intervisiegroepen mogelijk.

Mogelijkheden in overleg, bel 06-28770725

Ontwikkeld door de Communicatievormer en Social Pepper

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!